joi, septembrie 01, 2011

Travel Tech si-a deschis sediu la United Business Center Iasi

De curând, în United Business Center - componenta office a ansamblului urbanistic Palas din Iaşi - şi-a deschis un nou sediu compania Travel Tech, furnizor exclusiv de soluţii IT de înaltă performanţă pentru „Destinations of the World”, unul dintre liderii mondiali în distribuţia de servicii turistice.

http://www.dotwconnect.com/ este platforma web dezvoltată de Travel Tech pentru tour operatorul „Destinations of the World”, care interconectează furnizorii de servicii turistice cu agenţiile din domeniu şi clienţi de pe tot globul. Printre partenerii Travel Tech se numără lanţuri hoteliere precum Intercontinental Hotels Group (IHG), Hilton, Accor, Concorde şi Best Western şi mari companii IT la nivel mondial care activează în industria turistică precum Amadeus.

Travel Tech a fost înfiinţat în anul 2002, sub denumirea de WebArtWiz, de Irinel Bucur, pe vremea aceea un student de numai 22 de ani. În 2007, 75% din companie a fost achiziţionată de investitori din Orientul Mijlociu, iar în prezent numără 21 de angajaţi, cu vârsta medie de 25 de ani. Programatorii şi testerii care lucrează la Travel Tech provin din mediul universitar ieşean, compania organizând anual programe de intership pentru studenţi.

United Business Center, componenta office a ansamblul urbanistic Palas, cuprinde peste 20.000 mp GLA de birouri clasa A. Printre chiriaşi se numără companii din domeniul IT (Amazon Development România, Endava), servicii bancare şi asigurări (Raiffeisen Bank, Groupama) şi medical (Arcadia).

Un comentariu:

  1. Interviu din Capital.ro cu fondatorul Travel Tech, Irinel Bucur:

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/interviu-cum-a-ajuns-un-student-iesean-sa-faca-afaceri-cu-magnatii-arabi-152199.html

    RăspundețiȘtergere