vineri, septembrie 09, 2011

Noi benzinarii

Daca ati fost vara aceasta in Bucovina nu se poate sa nu fi observat noile benzinarii SOCAR care se construiau/reamenajau de zor pe drumul de la Gura Humorului spre Vatra Dornei.

Benzinăriile au acelasi brand SOCAR ca şi în Azerbaidjan, Georgia şi Ucraina, şi sunt dotate cu toate serviciile dintr-o staţie de top, precum restaurant-cafenea (CAFE NAR), convenience store şi spălătorie auto.

Societatea Naţională de Petrol şi Gaze din Azerbaidjan (SOCAR) a cumpărat firma Romtranspetrol, care deţinea 15 benzinării în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Iaşi (citeste articol despre ei aici)

Din cele 4 pe langa care am trecut, una era deschisa de o zi, iar celelalte nu aveau mai mult de o saptamana pana la inaugurare. Conceptul arata ok, cafeneaua este peste OMV-Viva sau Rompetrol-Hei, nu se putea plati cu cardul inca, magazinul era plin de marfa, ambientul mai cald decat in alte benzinarii.

Daca e sa luam in calcul ca SOCAR vrea sa mai deschida inca 300 de benzinarii, MOL sunt si ei intr-o campanie agresiva de expansiune, iar ca OMV isi reorganizeaza restaurantele (ex. Bistrita), probabil drumurile noastre vor deveni mai placute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu