marți, octombrie 11, 2011

Volksbank deschide centrul regional in Palas Iasi

O noua banca isi deschide centrul regional in United Business Center. Volksbank ocupa o suprafata de circa 250 mp, fiind situat in cea mai mare cladire de birouri - United Business Center 3 in cadrul ansamblului urbanistic Palas.

Noul centru regional VOLKSBANK va coordona operatiunile de back-office la nivel de regiune (5 judete din NE Romaniei) si va functiona cu 15 angajati relocati si reuniti din alte sedii.

Centrul regional deserveste peste 14.000 de clienti si are competente de retail si corporate sporite, mai ale la nivelul negocierilor cu clientii si pe pe partea operational - administrativa. Regiunea este responsabila pentru circa 7.4% din totalul creditelor acordate la nivel national.

D-l Lucian Cojocaru, vicepresedinte retail, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa la Iasi noua pozitionare strategica a bancii: "Volksbank isi propune sa devina o banca de casa pentru clasa de mijloc, lansand produse functionale, simple si usor de inteles. Nu promitem mai mult decat oferim si nu exageram".

Volksbank Romania se alatura astfel celorlalte mari companii care au deschis sedii la Palas, precum Amazon, Endava, Raiffeisen Bank, Groupama Asigurari, Travel Tech, Bentley Systems si Centrul Medical Arcadia. In prezent, in cladirile office din cadrul ansamblului lucreaza aproximativ 600 de persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu