marți, octombrie 25, 2011

HITECH Iasi - 9 nov. 2011

HITECH Iași este un eveniment de tip dezbatere, pe tema provocărilor și soluțiilor pentru atragerea de investiții în industriile IT&C din Iași, ce se va desfasura miercuri, 9 noiembrie 2011, in  United Business Center 1 din ansamblul Palas Iasi.

Prin competențele oferite, forță de muncă înalt calificată (în IT&C și nu numai), dar și prin infrastructura în dezvoltare, Iașul are potențialul de a deveni o destinație ideală pentru investitori externi (din Europa, Statele Unite dar și Asia).

Din ce în ce mai mulți jucători internaționali (Amazon, Endava, Continental, Embarcadero, Synygy, Comodo, Pentalog etc.) și-au deschis si extins operațiuni locale de succes.

Cu toate acestea, în prezent nu există o strategie clară pentru a exploata acest potențial, investițiile fiind mai degrabă inițiative externe, decât rezultatul unor acțiuni clare locale.

HITECH Iași își propune să aducă la aceeași masă de discuții persoane cu rol decizional sau de conducere din industriile IT&C, universități, autorități locale și guvernamentale și alți actori relevanți, pentru a analiza situația curentă și a identifica soluții pragmatice de exploatare a potențialului Iașului.
 
Evenimentul este organizat de Asociatia Industrii Creative in parteneriat cu United Business Center.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu