joi, iunie 23, 2011

Palas pune IASI-ul pe harta de business a Romaniei

Prin cei aproape 25.000 mp de birouri clasa A din complexul Palas ce sunt livrati in acest an, IASI-ul redevine interesant in ochii investitorilor, revendicandu-si locul de centru tehnologic al Romaniei.
--------------
“Pentru Iasi, Palas nu este doar un proiect imobiliar, el dezvolta tot ce inseamna infrastructura si aduce business nou in oras. Vor fi companii internationale care isi cresc business-ul din Romania pe locatiile din Iasi”, spune omul de afaceri Iulian Dascalu. Asa se explica cum prima cladire de birouri este deja plina, iar peste cateva luni, cea de-a doua va fi livrata inchiriata in intregime. (extras dintr-un articol din wall-street.ro - citeste tot articolul aici).
--------------
Cererea activă de spaţii de birouri poate determina o creştere a preconizatei activităţi de închiriere, având în vedere interesul mai multor companii internaţionale de a-şi deschide primele lor operaţiuni fie în Bucureşti fie în importante oraşe secundare, precum Iasi, Cluj sau Timişoara (Extras dintr-un raport de piata al Jones Lang LaSalle).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu