luni, martie 28, 2011

Cu bicicleta la benzinarie

Initial, am crezut ca e vorba de o noua forma de protest impotriva cresterii pretului litrului de combustibil. Te duci cu bicicleta, cumperi cativa litri de combustibil intr-o canistra, te intorci acasa si pornesti masina.
Mai apoi, am crezut ca in criza de clienti, benzinariile ofera un nou serviciu "eco" pentru  fidelizarea celor ramasi fara bani de combustibil, promovand miscarea pe biciclete. Poate vor fi incepand si cu programe de spalare exterioara pentru biciclete.
Dar m-am lamurit, venise primavara! Iar copiii, dar si cei  maturi dornici de miscare isi puneau biciclete la punct, incepand cu umflarea cauciucurilor la presiunea adecvata.
Eu mi-am cedat bicicleta unui unchi de la tara, care are nevoie mai multa de ea decat mine, dar  mi-am promis sa-mi iau una noua cu janta dubla, care sa ma sustina fara sa se desumfle dupa numai cativa kilometri de coborat dealul Copoului.

Un comentariu:

  1. Eu folosesc bicicleta in fiecare zi! E un mod de locomotie eco si este ieftin. In plus, face bine la sanatate.

    Chiar am si scri un articol pe blogul meu despre asta: http://www.dietadeslabit.com/mersul-cu-bicicleta/ - e chiar ultimul meu articol.

    Mie imi face placere sa vizitez noi locuri si zone din oras, dar si din afara lui.

    Fac miscare, intalnesc oameni noi si pastrez orasul curat.

    Merita, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere