luni, februarie 16, 2009

Imperatoria

Si astfel am participat la inceput de februarie si la primul nostru targ de nunti din 2009 o intreaga echipa de licentiati: 1 farmacist, 1 fizician-doctor, 5 economisti din care 2 MBA-isti.
Cert este ca a fost antrenant, am vorbit cu sute de persoane si am stabilit legaturi cu peste 50 de viitori miri din 2009 si chiar 2010.

Am lansat si doua site-uri:
- flori pentru nunti: www.imperatoria.ro
- filmare, fotografiere si sonorizare: www.arenatrade.ro
Intr-un cuvant am facut deja un pas important in inceperea acestei afaceri, iar in aceste urmatoare cateva saptamani avem de consolidat noile contacte si sa ne umplem cat mai multe week-end-uri din acest an.
Imperatoria - regina plantelor, este foarte cunoscuta datorita proprietatilor sale remarcabile in Alpi(se afla la altitudini de pana la 2000 de metri) si chiar in vaile elvetiene, unde este denumita "regina plantelor".
Legenda spune ca romanii o priveau ca pe o planta miraculoasa, din moment ce avea puterea "sa faca orbii sa vada din nou". Denumirea sa in latina, "ostruthium", provine de la grecescul "onstranthium" care inseamna putere suprema. Intrucat denumirea adoptata initial Belladonna este folosita intens de business-uri de diverse facturi, am hotarat ca firma sa fie denumita IMPERATORIA.

4 comentarii:

  1. Excelenta initiativa. Va tinem pumnii !

    RăspundețiȘtergere
  2. cam multa carte pe mp, e ca in bancul cu criza... asteptati ceva instalator?

    RăspundețiȘtergere
  3. Instalator?.....
    Se ofera careva?

    RăspundețiȘtergere
  4. e teribil de frumos si chiar iti da un strop de bucurie in suflet aceasta coloristica a florilor. E o minune atunci cand natura se intrece pe sine insasi... BRAVO.

    RăspundețiȘtergere