miercuri, septembrie 14, 2011

Noul sediu Bentley Systems la Palas Iasi

Recent, în UNITED BUSINESS CENTER – componenta office a ansamblului urbanistic PALAS din Iaşi – şi-a deschis un nou sediu filiala din România a companiei BENTLEY SYSTEMS, furnizor de software pentru proiecte de infrastructură din întreaga lume.

În biroul de la Iaşi, care se desfăşoară pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, se crează soluţii IT de ultim moment în domeniul construcţiilor şi software pentru poduri din beton şi oţel. Cei 18 angajaţi – ingineri şi programatori – colaborează cu birouri din Austria, SUA, Australia şi India. BENTLEY SYSTEMS este specializat în software pentru lucrări de infrastructură precum: şosele, poduri, căi ferate, fabrici, reţele de comunicaţii, clădiri, aeroporturi etc.

„Am ales pentru extindere birourile United Business Center de la Palas deoarece este o locaţie care contribuie la fidelizarea angajaţilor. Situarea în centru, accesul facil la mijloacele de transport, parcarea, hotelurile de 4 stele foarte importante pentru partenerii sau colegii noştri din străinătate care vin în business trips, zonele de relaxare, magazinele, cabinetele medicale, cât şi interioarele moderne - toate au contribuit la decizia de a ne muta în acest mini oraş numit Palas”, a declarat Carmen Teodorescu, Office Manager BENTLEY SYSTEMS.

Fondat în 1984, BENTLEY SYSTEMS are aproape 3.000 de angajaţi în 45 de ţări, o cifră de afaceri de peste 500 milioane de dolari şi, din 1999, a investit mai mult de 1 miliard de dolari în cercetare, dezvoltare şi achiziţii. În România, compania este prezentă din anul 2008, la Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu