vineri, aprilie 08, 2011

Din toamna, inca 5.500 mp de birouri moderne in Iasi

De cateva luni, au inceput lucrarile de constructii la cel mai nou centru de afaceri din Iasi (numit deocamdata CSDA), amplasat in vestul orasului, in zona de iesire spre Bacau/Bucuresti. Conform graficului de lucrari, a experientei pe proiecte de dimensiuni similare, dar si a realitatii din teren, centrul va fi inaugurat in toamna acestui an. 
O cladire de dimensiuni medii spre mari, cu finisaje mult peste standardul unei cladiri obisnuite de business, cu o suprafata totala de circa 11.000 mp, din care 5.500 birouri, 2 restaurante, o cafenea, un sediu de banca, 3 sali de conferinte (50-300 de locuri), 4 sali de intalnire.
Aici circa 50 de firme vor forma o mica comunitate de afaceri intr-un sediu moderm, suprafetele inchiriabile fiind intre 40-70 mp (circa 50% din suprafata de birouri), si pana la 1.600-2.000 mp (tip open space). Dar in functie de profilul chiriasului se pot oferi si solutii/suprafete personalizare.
Deja circa 25% din suprafata este inchiriata, fiind angajate discutii de pre-inchiriere de pana la 40% din suprafata de birouri. Costurile comune sunt transparente, locurile de parcare sunt suficiente, chiria este negociata si fixata pe o perioada mare de timp (pana la 5 ani), exista o echipa de administrare care se va ocupa dupa inaugurare de cladire.
Totul pus la punct in mod ireprosabil, astfel incat firmele din aceasta comunitate de afaceri sa se focuseze pe dezvoltarea obiectului lor principal de activitate, iar angajatii sa aiba un cadru civilizat in care sa-si desfasoare activitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu